Lærerforum samler inspirerende undervisningsforløb og materialer. Her kan lærere handle og udveksle ideer, erfaringer og materiale, og derved bidrage til at forbedre undervisningen i hele Danmark.

Lærerforum er stedet for undervisningsmateriale. Det bygger på tanken om, at god undervisning, kreativitet og ideer kan og skal deles, så de kan inspirere lærere – både i folkeskolen, gymnasiet og andre steder – til bedre undervisning. Det er til gavn for dine kollegaer, eleverne og samfundet.

Materialet på Lærerforum er testet og udviklet af dine dygtige kollegaer og lige til at bruge i klasseværelset. Men da kreativitet kræver tid og ressourcer, skal arbejdet og erfaringen også kunne anerkendes. Det er derfor muligt for lærere at kunne sælge sit undervisningsmateriale, så andre kan få glæde af det, og samtidig supplere lærerlønnen en lille smule.

Med Lærerforum håber vi at kunne skabe et rum på internettet, hvor vi kan inspirere hinanden til at blive bedre lærere og dyrke glæden ved at lære fra sig og se eleverne udvikle sig.

God lærelyst!

Birgitte & Rasmus,
Holdet bag Lærerforum.

143

Antal produkter

36

Antal udgivere

Lærerforum
Jægersborgvej 7, st. th.
2800 Kongens Lyngby

CVR: DK21021202