Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet de hyppigste spørgsmål, så du hurtigere kan få svar. Hvis du ikke finder det, du leder efter, så kontakt os her

Hvem ejer rettighederne til undervisningsmaterialet?
Det gør du! Lærerforum er blot en formidler af din undervisningsforløb eller -materialer. Hvis indhold på siden bryder med andres rettigheder, vil det blive taget ned.

Hvordan kvalitetssikres lærermidlerne?
Det gør alle brugerne. Når man har købt et forløb, kan man anmelde det og på den måde bliver der kvalitetstjekket forløbene. Vi opfordrer alle sælgere til at skrive en fyldestgørende beskrivelse af materialet på forhånd, så man bliver klædt på som køber. Vi har ikke decideret redaktører, der gennemtjekker alt materiale. Men vil selv forsøge at kigge så meget som muligt igennem. Hvis noget er ulovligt eller skadeligt, griber vi selvfølgelig ind og fjerner det. Samtidig vi forventer også, at vores brugere hjælper os på dette område, så ingen eller intet bliver krænket.

Kan jeg købe licenser til min skole?
Lige i øjeblikket tilbyder Lærerforum ikke køb af licenser. Det er dog noget, vi arbejder på. Tag eventuelt kontakt til den enkelte forhandler og hør, om hvordan I finder en løsning sammen.

Hvor meget tager Lærerforum i kommision for et salg?
Vi bruger 20% af salgsprisen til at markedsføre dine undervisningsforløb og -materialer og til at holde hele Lærerforum kørende, så alt indhold hele tiden er tilgængeligt.

Kan jeg følge med i downloads?
Som udgiver på Lærerforum modtager du en mail, hver gang dit materiale bliver downloadet.