Mærkedage i februar

Kærlighed, erotik og pandekager. Tre ting, der i denne kontekst hænger sammen, fordi det er anledningerne til mærkedage i februar. Til årets anden måned har vi som sædvanlig samlet en lille liste, der forhåbentlig kan inspirere dig lidt i dit arbejde. Men hvis du har nogle erfaringer eller ideer, så byd gerne ind i kommentarsporet eller skriv til os på de sociale medier. Listen er aldrig færdig, og ideer altid velkomne!

Uge Sex

Det behøver vi vist ikke komme med yderligere til, men kan blot anbefale Sex & Samfunds øvelser og oplæg, der er meget anvendelige i skolen. Find dem på deres hjemmeside.

14. februar er Valentines Day

En amerikansk tradition har virkelig haft sit indtog i vores del af verden. Kærligheden markeres med mange forskellige handlinger. Det er oplagt at tage det med i undervisningen som et indblik i amerikansk, engelsk og australsk kultur.

Det er nemt at google for at finde indhold, men du kan også holde øje med Lærerforum, hvor et jungletrommerne lyder, at Birgitte har lavet et lille forløb, som kommer primo februar. Og alt skulle være næsten lige til at bruge. 😉

25. februar er International Pandekagedag

Udover at det smager godt, så er det også markeringen af starten på fasten inden påsken. Det er nemlig dagen inden Askeonsdag. Peter Plys holdt meget af pandekager med honning, så måske er det tid til at læse en lille historie om ham i de mindre klasser.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *