Brug og vilkår

Velkommen til Lærerforum!

Lærerforum (omtalt i denne police som “Lærerforum”, “LF”, “vi”, “os” eller “vores”) anvender og tilbyder følgende vilkår i forbindelse med dit forhold til Lærerforum og tilvejebringer vigtig information omkring dine juridiske rettigheder (“Vilkår”)

Disse vilkår forklarer de regler, som du må følge, når du besøger besøger vores hjemmeside www.lærerforum.com eller andre beslægtede hjemmesider, mobile applikationer eller andre services, som vi eventuelt tilbyder.

Lærerforum er en åben handelsplads for lærere og skabere til at opdage, købe, sælge og deres originale undervisningsmateriale. Materiale kan omhandle elektronisk leverede filer, digitale produkter, videoer eller andre typer af produkter. Lærerforum må modificere, tilføje eller stoppe support af eller begrænse tilgængeligheden af et hvilket som helst produkt. Et Materiale, sammen med materiale-titlen, -beskrivelsen og anden opgivet information udgør en “materiale angivelse”. Lærerforum hverken ejer eller sælger Materialer for eller på vegne af vores Sælgere.

Brugere af handelssiden inkluderer medlemmer som har registreret for en Lærerforum-konto (Medlemmer) og besøgende, som besigtiger handelssiden uden at registrere sig med en profil (Besøgende). (Besøgende og medlemmer er samlet “Brugere”.)

Ved at bruge vores tjenester enten som Besøgnede, Medlem eller på nogen som helst andre måder, accepter du vores Vilkår, herunder vilkårerne i vores Privatlivspolitik.

1. Medlemskab

Denne section indholder information om, hvem der er i stand til at blive en del af vores medlemskab og hvordan man opretter en konto.

For at kunne bruge vores services fuldt ud, kræver vi, at du registrerer dig som Medlem hos os. Nogle Medlemmer deler og sælger deres Materiale (Sælgere), andre bruger deres konto til at browse, købe og downloade Materialer (Købere), og nogle gøre begge dele.

A. KVALIFIKATION

For at kunne bruge de mange dele af vores Tjenester vil du blive bedt om at blive et Medlem. Kun individer, som er 18 år eller ældre er kvalificerede til at blive Medlem. Ved at oprette en konto eller bruge vores Tjenester, angiver du, at du er mindst 18 år gammel.

Når du opretter en Konto, skal den information, du angiver, være sand og korrekt. Angiv ikke falsk eller forkert information, angiv ikke information, som krænker andres rettigheder, eller udgiv dig ikke for at være en anden.

Vi kan efterspørge bevis for din alder eller identitet på et hvilket som helst tidspunkt for at verificere din konto. Og vi må lukke for eller suspendere adgang til din konto, hvis du bryder denne regel, eller hvis vi ikke er i stand til at verificere din alder eller identitet.

Hvis din Konto er lukket af Lærerforum, er du ikke længere kvalificeret til at være Medlem af vores forum.

B. BRUGERNAVN & KODEORD

Du vil blive bedt om at angive et brugernavn for din Profil. Dit profilnavn skal være unikt og kan ikke være upassende, aggressivt eller noget, der overskrider andres rettigheder.

Du vil også blive bedt om at angive et kodeord for at beskytte din Profil. Brugernavnet og koden skal bruges for at tilgå din konto. Det er dit ansvar at holde din adgangsinformation hemmelige og du er ansvarlig for al aktivitet, der sker på og fra din Profil, uanset om du har godkendt det eller ej. Hvis du har mistanke om, at din Profil er tilgået af en uautoriseret person, så henvend dig hurtigst muligt til Lærerforum på admin@lærerforum.com, så vi kan hjælpe dig.

C. MEDLEMSKABSTYPER

Køber. Du kan blive en del af Lærerforum som en Køber for at bruge vores Tjenester for at købe og downloade Undervisningsmateriale. En Køber Profil er ejet af et individ hvis navn og email-adresse er angivet på Medlemsprofilen. Som en Køber kan du foretage køb, downloade gratis og allerede købt Undervisningsmateriale, give anmeldelser.

Sælger. Du kan få del i yderligere muligheder såsom at tilbyde og sælge Undervisningsmateriale gennem vores Tjenester som en Sælger. Sælgeres inkluderer individer, som tilbyder Undervisningsmateriale, de selv har forfattet.

D. MEDLEMSKAB & GEBYRER

Køb, skatter og gebyrer. Du er ansvarlig for at betale et hvilket som helst gyldigt beløb – herunder skatter – når du foretager et køb hos Lærerforum. Når du foretager et køb hos Lærerforum, vil du blive opkrævet listeprisen (i Danske Kroner) for hvert Undervisningsmateriale inklusiv moms.

Ved at angive en bestilling hæfter du for, at faktureringsinformationen, du har tilvejebragt, er korrekt.

Lærerforum er ikke ansvarlig for at indgive SKAT på dine vegne.

Køber. At blive købe og oprette en Køber-profil hos Lærerforum er gratis. Købere må, på et hvilket som helst tidspunkt, ændre deres Profil til en Sælgerprofil.

“Gebyrer” inkluderer gebyrer opkrævet per Undervisningsmateriale solgt (Transaktionsgebyrer)

“Udbetalingsrate” er defineret som den procentdel af listeprisen, som du hvert Undervisningsmateriale, du sælger. Udbetalingsraten kan variere på baggrund af Undervisningsmaterialet. Din Udbetalingsrate er anvendt kun på listeprisen for hvert Undervisningsmateriale på tidspunktet for salget, før Transaktionsomkostninger er tilføjet. Se Sektion 5 for yderligere information om Indtjeninger og Udbetalinger.

Forud for øgede gebyromkostninger eller ændringer ud Udbetalingsraterne vil vi give besked til alle berørte Medlemmer ved hjælp af den email-adresse, som er tilknyttet kontoen i overensstemmelse med disse Vilkår. Ændringer i Udbetalingsraterne vil blive implementeret på alle påvirkede Sælgere på det angivne tidspunkt for ændringen.

Sælgere er ansvarlige for alle andre gebyrer eller omkostninger, der må opstå, og for at betale en hvilken som omkostninger, gebyr eller skat, de må blive opkrævet som følge af at bruge vores Ydelser.

E. FORHOLD

Disse Vilkår udgør hele aftalen mellem dig og Lærerforum, og de bestemmer dit forhold til Lærerforum. Ved at blive et Medlem af vores Ydelser skaber ikke et bureau, ansættelsesforhold eller partnerskabsforhold mellem dig og Lærerforum. Lærerforum er ikke arbejdsgiver eller agerer ikke agent for noget Medlem.

F. KONTOLUKNING

Lukning af Lærerforum. Vi må, efter vores behag, lukke eller suspendere et hvilken som helst Medlems Profil på et hvilket som helst tidspunkt eller grundlag med eller uden varsel.

Lukningen af Dig. Du har ret til at lukke din Lærerforum kontor på et hvilket som helst tidspunkt uden at varsle os. Du kan lukke din Profil på din My Account Basic page eller ved at kontakte os for assistance.

Effekten af Kontolukning. Når din konto er lukket, vil du ikke længere har adgang til din Konto information, tidligere køb, uploadet Undervisningsmateriale og mange af de funktioner af vores Tjeneste, som kræver en Konto. Hvis du selv lukker din Konto, kan du åbne den igen ved at logge på din Konto igen på et hvilket som helst tidspunkt. Hvis du gerne vil have, at Lærerforum lukker din Konto, så den ikke kan åbnes igen, skal du kontaktes os.

Kommunikations du har delt på Lærerforum-siden vil ikke blive fjernet, hvis din Konto bliver lukket. Du kan fjerne eller ændre noget af Kommunikationen efter dit behov, før du lukker din konto. For mere information om din Konto-information og vores databevarelsespraksis besøg vores Privatlivspolitik her

Hvis du er en Sælger, vil alt Undervisningsmateriale du har delt ikke længere være søgbart og dine Undervisningsmaterialesider vil ikke være tilgængelige for Brugere. Derimod vil dit købbare Undervisningsmateriale være tilgængeligt for de brugere, som tidligere har betalt for det.

Indstilling af Tjenester. Vi må ændre, suspendere eller indstille tilbudet af vores Tjenester på et hvilket som helst tidspunkt. En hvilket som helst suspendering eller indstilling af vores Tjenester kan betyde, at din Konto, inklusiv alt Undervisningsmateriale eller andet materiale du har købt fra vores Tjenester, samt alt Materiale eller Kommunikaiton, som du har uploadet til vores Tjenester, kan være utilgængeligt for dig og andre Brugere. Vi er ansvarlige for din effekt en ændring, suspendering eller indstilling af vores Tjenester må have inklusiv tabet af tilgang til alt Undervisningsmateriale du har købt eller tabet af indkomst fra din midlertidige eller permanent manglende evne til at sælge Undervisningsmateriale gennem vores Tjenester.

2. LÆRERFORUM FÆLLESSKAB

Det er vigtigt for os at Lærer er og altid vil være en sikkert, støttende og samarbejdende forum for lærer til at dele og opgave nye og bedre måde at undervise på. Denne sektion skitserer reglerne du må følge, uanset om du køber, sælger, downloader gratis materiale eller bare kig på sidder.

I bund og grund skal du være respektfuld, fortælle sandheden, følge loven og bruge din gode fornuft.

A. RETNINGSLINJER FOR FÆLLESSKABET

Som en Bruger af vores Tjenester er du forpligtet til at fælge vores Retningslinjer for Fællesskabet, som er omfattet af disse Vilkår. Vi må ændre eller tilføje til disse vilkår alt efter behag. Hvis du overskrider nogle af disse regler, må vi handle over for din Konto, såsom at fjerne Indhold, du har delt, fjerne Undervisningsmateriale fra din Konto, suspendere eller lukke din Konto, udsende en tilbagebetaling til din Køber eller en hvilket som helst yderligere handling, vi anser nødvendig.

B. KOMMENTARER, VURDERINGER & ANMELDELSER

Du har mulighed for at tilvejebringer en anmeldelse af Undervisningsmateriale, du har købt eller downloadet gratis with a give en vurdering eller en kommentarer (“Feedback”). Alt Feedback du vælger at give, skal afspejle din ærlige oplevelse med at bruge Undervisningsmaterialet for dets intenderede formål og må rette sig efter vores Kommentar og Vurderings Retningslinjer. Vi må på et hvilket som helst tidspunkt tilføje yderligere krav eller begrænsninger for at give Feedback, såsom minimalt eller maksimalt antal anslag, tidsbaserede restriktioner eller andre krav. Sælger må ikke efterlade Feedback på sit eget Undervisningsmateriale eller på anden måde underminere integriteten af vores Feedback system. Vi må fjerne Feedback for en hvilket som helst grund, på et hvilket som helst tidspunkt, uden at give besked og vi må begrænse et Medlem fra at give fremtidig Feedback.

C. OVERVÅGNING AF INDHOLD

Lærerforum har ret til, men er ikke forpligtet, til at overvåge alt aktivitet eller indhold associeret med vores Tjenester. Vi må undersøge alle klager eller rapporterede overtrædelser af vores politik og må handle, som vi ser passende. Sådan handlen kan inkludere, men er ikke begrænset til, udstede advarsler, suspendering eller lukning af din Profil, nægte adgang og/eller fjerne Materiale på siden, herunder Undervisningsmaterialer.

3. UNDERVISNINGSMATERIALE LICENS POLITIK

Lærerforum Sælgere ejer deres Undervisningsmateriale og giver dig bestemte rettigheder til at bruge dem til begrænsede formål. Denne sektion beskriver aftalen mellem dig og Sælgeren, du køber af, og giver dig viden om, hvad der er OK at gøre med Undervisningsmateriale licenser by køber hos Lærerforum og typen af tilgængelige licenser.

A. GENERELT

Licens. Lærerforum Sælgere ejer og opretholder de intellektuelle ejendomsrettigheder i deres Undervisningsmaterialer og giver Medlemmer licenser til at bruge sådanne Undervisningsmaterialer til begrænset brug som beskrevet i dette afsnit. Når du køber et Materiale, køber du en licens til at bruge ressourcen i overensstemmelse med vilkårene i denne Ressource Licensing Policy. Alle downloadbare og digitalt forbrugte ressourcer kan kun bruges i henhold til en licens, som enten kan være en “Individuel Licens” eller en “Klasseværelse Licens”.

Din brug af alt Undervisningsmateriale, uanset licenstype og om licensen er købt af dig, overført til dig af din organisation eller købt til dig som en gave eller på din vegne af din skole eller anden enhed, er underlagt denne Ressource Licenspolitik og andre vilkår, der er angivet i disse Vilkår. Du accepterer at overholde betingelserne i denne Ressource Licenspolitik samt eventuelle yderligere vilkår, som Sælgeren giver i Ressourceoversigten, i det omfang sådanne vilkår ikke er i konflikt med disse Vilkår. I tilfælde af konflikt mellem denne Ressource Licenspolitik og en Sælgers Vilkår gælder denne Ressource Licenspolitik, bortset fra at Sælger kan give visse yderligere rettigheder til deres Undervisningsmateriale.

B. INDIVIDUELLE LISENS

En Individuel Licens er en licens, som kun kan tildeles til en enkelt bestemt individuel bruger (“Ansøger”) (for eksempel en bestemt lærer) for den pågældende Ansøgeres levetidsbrug. Individuelle Licenser kan ikke overdrages og må ikke bruges af eller omfordeles til en anden Ansøger (for eksempel kan en lærer, der køber en individuel licens, bruge denne ressource i overensstemmelse med dette afsnit for hendes eller hans levetid, men kan ikke overføre brug af det pågældende Undervisningsmateriale til en anden lærer efter hende eller hans pensionering).

Medmindre andet er angivet i disse Vilkår (som i afsnittet “Begrænsninger for Adgang” anført nedenfor) giver Sælger under en Individuel Licens til købsmedlemmet til brug for en Ansøger en ikke-eksklusiv, evigvarende, uigenkaldelig , ikke-overførbare, ikke-underlicenserbare, verdensomspændende, begrænset licens til brug af Undervisningsmaterialet til de formål og under de betingelser, der er beskrevet nedenfor. Sælger kan efter eget skøn give yderligere rettigheder.

Hvis du køber en individuel licens, tillader Sælgeren dig at:

Tildel brug af Ressourcen til en Ansøger. Når en Ansøger er blevet udpeget, kan ressourcen ikke bruges af nogen anden person uden køb af en yderligere licens. Af klarhed kan du købe en individuel licens til dig selv, som en gave eller som en organisation, der køber på vegne af en lærer. I sådanne tilfælde er en enkelt “overførsel” af Undervisningsmaterialet til den påtænkte modtager tilladt, men du må ikke omfordele en Individuel Licens fra en bruger til en anden eller dele Undervisningsmaterialet med yderligere brugere, medmindre du køber en yderligere licens.

Som Ansøger af en Individuel Licens tillader sælgeren dig at:

Brug kun Ressourcen til personlig, uddannelsesmæssig og undervisningsmæssig brug (“Personlig Brug”). Det betyder, at du kan bruge Undervisningsmaterialer til eget brug, til din individuelle undersøgelse og til at undervise dine elever.

Udskriv og lav kopier af downloadbart Undervisningsmateriale som nødvendigt til Personlig Brug. Kopier kan laves og leveres til dine elever, klasseværelser, og vikarer efter behov. Der kan også laves kopier til elevernes forældre, klasseværelsesobservatører, tilsynsførende eller skoleledere alene til gennemgang. Hårde varer og video ressourcer må ikke kopieres, deles eller på anden måde gengives.

Med mindre andet er udtrykkeligt tilladt af Sælgeren:

Du må ikke bruge Undervisningsmaterialet, delvist eller i sin helhed, til kommercielle formål. Det betyder, at du ikke kan sælge det, bruge det til reklame eller markedsføringsformål eller bruge det på anden måde i forbindelse med en forretnings- eller fortjenesteaktivitet.

Du må ikke dele eller på anden måde gøre Undervisningsmaterialet tilgængeligt på nogen hjemmeside.

Du må ikke dele, sende, sælge, underlicensere eller overføre Undervisningsmaterialet til nogen anden til deres eget Personlige Brug, medmindre du køber en ekstra licens til hver ekstra pædagog, du vil dele den med. Hver Individuelle Licens er kun til brug for en bestemt lærer.

D. BEGRÆNSNING AF TILGANG

Downloadbare ressourcer. Lærerforum kan ikke garantere kontinuerlig adgang til noget Undervisningsmateriale gennem vores Tjenster. For eksempel, hvis Lærerforum når som helst stopper hosting af et Undervisningsmateriale af en eller anden grund, eller du eller Lærerforum ophører, suspenderer, nedgraderer eller på anden måde begrænser din Profil eller adgang til Lærerforums Tjenester, kan din adgang til Undervisningsmaterialet via vores Tjenester blive opsagt. Det er dit ansvar at opretholde og gemme en kopi af downloadbart Undervisningsmateriale på din enhed for at sikre fremtidig adgang.

4. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET

Dette afsnit beskriver, hvilket indhold på webstedet tilhører os og er beskyttet som vores intellektuelle ejendomsret, hvad der tilhører dig, og de rettigheder, du giver os til at bruge din immaterielle ejendom.

A. TJENESTER OG SIDEN INDHOLD

Bortset fra Indhold uploadet eller indsendt af Medlemmer, ejes eller kontrolleres alle andre aspekter af Webstedet af os. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, al tekst, grafik, fotografier, logoer og andre billeder, videoer, brugergrænseflader, varemærker, computer kode og andet indhold på vores Websted (samlet “Sidens Aktiver”). Dette omfatter også design, struktur, koordinering, arrangement, udtryk og “look and feel” af Sidens Aktiver. Sidens Aktiver er beskyttet af ophavsret, varemærker, handelsklær, handelshemmelighed og andre immaterielle rettigheder.

Du må ikke bruge, reproducere, kopiere, modificere, genudgive, udføre, vise, demontere, omdanne, oversætte eller distribuere Side Aktiver på nogen måde til nogen person, computer, server, hjemmeside eller anden enhed til noget kommercielt formål uden vores eksplicit tilladelse. Med kommercielt formål mener vi, at du ikke kan sælge, licensere, leje, bruge i din egen virksomhed eller webside, inkorporere i marketingmaterialer eller præsentationer eller gøre anden kommerciel brug af vores Side Aktiver.

B. DIT INDHOLD

Rettigheder du giver til Lærerforum. Nogle dele af vores Tjenester giver dig mulighed for at uploade eller sende Indhold. Du beholder alle intellektuelle ejendomsrettigheder, som du har i det Indhold. Lærerforum tager ikke eller kræver ejerskab (copyright, varemærke eller andet) over dit indhold.

Når du sender eller uploader indhold til vores tjenester, giver du os begrænsede rettigheder til at gemme, bruge og vise og give adgang til det Indhold, du sender som nødvendigt for at levere vores Tjenester, f.eks. at vise dit Undervisningsmateriale i din butik og i søgeresultater, så dit Undervisningsmateriale kan downloades og vises og promoveres gennem vores Tjenester via e-mail og annoncer på andre websteder eller søgemaskiner og gennem andre marketingkampagner. Til dette formål giver du os en ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, evigvarende (medmindre andet er angivet her) over hele verden, underlicensieret licens til at udøve ophavsret, varemærkerettigheder eller andre rettigheder i og til dit indhold, der er nødvendige for at give vores Tjenester til dig og vores andre Brugere.

Rettigheder du giver til andre. Når et Medlem køber en licens til at bruge dit Undervisningsmateriale eller downloade gratis Undervisningsmateriale fra dig, tillader du dem at bruge dit Undervisningsmateriale som beskrevet i afsnit 3 af disse Vilkår ovenfor i overensstemmelse med den licenstype, der er købt af et sådant Medlem og eventuelle andre udtryk, du udtrykkeligt siger fremsat skriftligt i forbindelse med sådanne Undervisningsmaterialer (så længe eventuelle yderligere vilkår ikke er i strid med disse Vilkår). Af klarhed kan du efter eget skøn og i overensstemmelse med disse vilkår og andre politikker, der er fastsat af Lærerforum, yde yderligere rettigheder til købere af dit Undervisningsmateriale, men du må ikke håndhæve begrænsninger for sådan brug, der er uforenelige med de rettigheder, der er givet i Afsnit 3.

Effekt af kontolukning eller Undervisningsmateriale-deaktivering. Hvis du eller Lærerforum lukker, suspenderer eller på anden måde begrænser din Konto eller adgang til Tjenesterne, viser vi ikke længere din butiksside eller dit Undervisningsmateriale, og dine Materialer er ikke længere tilgængelige til køb eller download af Medlemmer, der ikke tidligere har købt dem. Hvis du eller Lærerforum sletter eller deaktiverer et enkelt Undervisningsmateriale, vil dette Materiale ikke være tilgængelig til køb eller download af Medlemmer, der ikke tidligere har købt eller downloadet Materialet, og Undervisningsmaterialet ikke længere vises i din butik eller i søgeresultater. Hvis nogen af ​​ovenstående situationer finder sted, fortsætter Lærerforum med at gemme din ressourcefil på vores servere og fortsætter med at gøre den tilgængelig til download fra Medlemmer, der tidligere har købt Undervisningsmaterialet med andre begrænsninger angivet i disse Vilkår. Lærerforum vil fortsat vise dine meddelelser, medmindre du fjerner dem fra Tjenesterne, inden du går. Hvis du fjerner dem, viser vi dem ikke længere på vores Tjeenester, men vi kan fortsat gemme en kopi af dem i vores databaser.

C. RAPPORTERING AF OVERTRÆDELSE AF INTELLEKTUAL EJENDOMSRETTIGHEDER

Vi respekterer andres immaterielle rettigheder og forventer det samme fra alle vores Medlemmer. Intet Medlem kan indsende materiale, information, kommunikation, data eller andet, der krænker ophavsret, varemærker eller patentrettigheder for en anden.

Det er vores politik at lukke Medlemmernes konti, der gentagne gange eller voldsomt overtræder denne politik.

5. BETALING, INDTJENING & UDBETALINGER

Dette afsnit indeholder oplysninger om køb og modtagelse af betalinger, vores refunderingsspolitik og hvordan og hvornår sælgerne bliver betalt for det Undervisningsmateriale, de sælger via vores Tjenester.

A. KØBSBETINGELSER & REFUSIONER

Refunderingspolitik. Når du opretter et Undervisningsmateriale eller foretager et køb på Lærerforum, accepterer du vores Refunderingspolitik. Bortset fra som angivet i vores Refunderingspolitik, anses alle salg som endelige og ikke-refunderbare, når en ordre er indsendt. Vi kan efter eget skøn ændre vores tilbagekøbspolitik, eller fra sag til sag udstede en refusion af en grund, der falder uden for vores Refunderingspolitik. Sælgere kan få vist en refusion og en hvilken som helst gældende refusionsnotat i deres Salgsrapport. Sælgere kan tillade fuld eller delvis tilbagebetaling af alle årsager ved at kontakte os.

Betalingsmetoder og valuta. Vi kan tilbyde en bred vifte af betalingsmetoder til at betale for køb, såsom et kredit- og betalingskort, PayPal-konto. Vi accepterer betalinger i danske kroner (DKK). Kontantbetalinger og betalinger i andre valutaer accepteres ikke. Vi kan ændre eller føje til vores accepterede betalingsmetoder til enhver tid, og vi er ikke forpligtet til at acceptere betaling på anden måde end dem, der blev accepteret på tidspunktet for dit køb.

Lover at betale. Når du køber noget på Lærerforum (herunder Undervisningsmateriale, Markedsføring eller andre Tjenester, som kan være tilgængelige for Sælgere og andre produkter eller tjenester, vi måtte tilbyde), repræsenterer og garanterer du, at du er autoriseret til at foretage købet og bruge betalingsmetoden og faktureringsoplysningerne, du har angivet. Du er desuden enig i, at Lærerforum kan opkræve din betalingsmetode det skyldige beløb, som vil være i danske kroner. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ekstra gebyrer, du måtte blive opkrævet af din finansieringsinstitution, såsom internationale transaktionsgebyrer eller overtrædelsesgebyrer. Betaling for visse køb af sælgerne, såsom salgsfremmende tjenester, kan indsamles ved fradrag fra Sælgers næste indtjeningsudbetaling eller ved kredit- eller betalingskort, hvis din nuværende ubetalte indtjening ikke er tilstrækkelig til at dække købsprisen.

Manglende betaling og betalingskonflikter. Manglende betaling som lovet kan resultere i, at der opkræves forsinkede gebyrer, Undervisningsmateriale bliver fjernet fra din konto, suspension eller lukning af Konto eller enhver anden handling, vi anser for nødvendige. Hvis vi modtager meddelelse om, at du har bestridt et gebyr relateret til et køb foretaget fra din Lærerforum-Konto, kan vi efter vores skøn tilbyde bevis for at udfordre tvisten. I afventning af tvistens afslutning kan vi midlertidigt fjerne de købte ressourcer fra din Konto, eller hvis en restitution i sidste ende udstedes permanent. Efter vores skøn kan vi tage yderligere skridt mod din Konto.

B. FORTJENESTER & UDBETALINGER

Indtjening. Sælgere tjener en procentdel (80%) af listeprisen for hvert Undervisningsmateriale, de sælger via vores Tjenester. Indtjeningen reduceres med det fulde beløb af eventuelle transaktionsgebyrer, der gælder, og forhøjes med det fulde beløb for eventuelle fragtomkostninger. Indtjeningen udbetales i månedlige “Udbetalinger” i henhold til tidsplanen beskrevet i dette afsnit.

Udbetalingskonto. For at håndtere udbetalinger arbejder vi med tredjepartsfirmaer, der behandler og overfører penge mellem os og vores Sælgere (“Betalingstjenester”). For at modtage udbetalinger skal Sælgerne have en Konto, der er i stand til at modtage betalinger med en understøttet betalingstjeneste (“Udbetalingskonto”). Du kan finde en liste over understøttede Betalingstjenester her. Hvis du har spørgsmål om status for din udbetalingskonto, skal du straks kontakte den betalingstjeneste, du bruger. Hvis du ikke er i stand til at registrere en udbetalingskonto hos nogen af ​​de understøttede betalingstjenester, kan vi overveje alternative metoder til udstedelse af udbetalinger efter eget skøn fra sag til sag. Vi yder ingen garantier for de tjenester, der tilbydes af tredjepartsvirksomheder, herunder nuværende eller fremtidige betalingstjenester, som vi måtte støtte, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller andre komplikationer, der skyldes betalingstjenester. Vi kan efter eget skøn ændre listen over understøttede betalingstjenester til enhver tid, afbryde support til en eksisterende udbetalingstjeneste eller gøre yderligere udbetalingsmuligheder tilgængelige.

Tidsplan. Vi udsteder udbetalinger månedligt efter den enogtyvende dag i måneden efter den måned, hvor et salg blev foretaget. For eksempel vil Indtjening relateret til et salg i januar måned betales som en del af en månedlig udbetaling udstedt den 21. februar. Vi kan efter eget skøn opretholde eller forsinke en udbetaling på grund af nogen Sælger, som vi mener at være i strid med nogen af ​​disse Vilkår. Når sagen er løst, vil vi enten refundere det tilbageholdte salg eller fuldføre Udbetalingen.

Betalingstjenestegebyrer. Betalingstjenester kan vurdere transaktionsgebyrer, når vi overfører dine udbetalinger til dig. Vi trækker fra dit Udbetaling et beløb svarende til eller mindre end det transaktionsgebyr, der er vurderet til os af Payment Services. Disse transaktionsgebyrer kan ændres efter betalingsformidlingens skøn. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ekstra gebyrer eller afgifter, som du måtte pådrage sig fra andre tredjeparter i forbindelse med modtagelse eller adgang til dine udbetalinger.

C. SKAT OG MOMS AF SALG

Lærerforum fraskriver sig ansvaret for at sikre, at Sælger indgiver eventuel skattepligtig indkomst.

D. REFUNDERINGSPOLITIK

På Lærerforum leveres ressourcer elektronisk. Eftersom det er svært at returnere en PDF eller et Word-dokument har vi valgt at betragte alt salg af digitale ressourcer på Lærerforum som endeligt og ikke-refunderbart.

Vi forstår dog, at tingene ikke altid går som planlagt, så vi tilbyder refusioner i nogle få begrænsede tilfælde. Hvis dit køb falder ind under en af ​​nedenstående undtagelser, er du muligvis berettiget til refusion.

Refusionsanmodninger skal indsendes inden for et år efter dit køb og ydes fra sag til sag.

Kompromitteret ressourcefil – En ressourcefil er beskadiget eller mangler indhold. Eksempel: En miniature eller et eksempel er blevet uploadet i stedet for selve ressourcen.

Misforståelse – En ressourceforhåndsvisning og / eller beskrivelse fejlagtigt repræsenterer hvad der faktisk er indeholdt i ressourcen. (Forespørgsler er genstand for TpT-gennemgang.) Eksempel: En produktbeskrivelse siger, at der er 50 multiple choice-spørgsmål i en ressource, men i stedet er der 50 sande eller falske spørgsmål.

Tekniske begrænsninger – Du kan ikke få adgang til ressourcen på grund af de tekniske krav, der er inkluderet i ressourcebeskrivelsen. Eksempel: En ressource er en Notebook-fil, men dette er ikke angivet som helst på produktsiden.

Duplikeret køb – Du køber den samme ressource to gange. Eksempel: Du køber en ressource, der er indeholdt i et bestemt bundt og derefter senere køber bundtet inden for et år efter det oprindelige køb.

File Download Status (verificeret af Lærerforum). Eksempel: Du har købt en tredje klasse ressource i løbet af sommeren (som du ikke downloadede) og find ud af at du underviser i anden klasse næste år.

Hvis dit køb opfylder disse retningslinjer, kan du indsende en anmodning om refusion her. Som en del af din anmodning skal du medtage ressourcenavnet, dine bekymringer om ressourcen og eventuelle specifikke eksempler eller detaljer, du måtte have. Skærmbilleder velkommen!

6. DIN BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Dette afsnit beskriver, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger, og hvordan du kan rapportere en overtrædelse af dit privatliv.

A. VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Beskyttelse af dine data og de personlige oplysninger, du giver os, er vigtige for os. Vores Privatlivspolitik forklarer de data, vi indsamler fra dig, og hvordan vi bruger det. Ved at bruge Lærerforums Tjenester accepterer du, at vi muligvis bruger sådanne data i overensstemmelse med vores privatlivspolitikker.

B. OPBEVARET INDHOLD

Vi kontrollerer ikke og er ikke ansvarlige for indholdet indsendt af vores medlemmer, herunder eventuelle oplysninger om personlige oplysninger fra vores medlemmer. Det er dog vigtigt for os, at vores medlemmer respekterer andres privatlivsrettigheder. Hvis du mener, at Materiale på vores Tjenester overtræder dine personlige rettigheder, bedes du kontakte os på admin@lærerforum.com.

7. INDEMNITET

Denne sektion beskriver, hvad der sker, hvis Lærerforum bliver sagsøgt på grund af noget, du har gjort. Vi håber ikke, det sker, men hvis det sker, accepterer du at forsvare Lærerforum mod erstatningsansvar for dine handlinger.

Du accepterer, at TpT, dets medarbejdere, embedsmænd, direktører, agenter og tilknyttede parter holdes skadesløse, forsvare og holdes fra og mod alle omkostninger, udgifter, skader, domme og forpligtelser (herunder rimelige advokatsalærer) som følge af påstande, trusler, krav, sager eller andre sager, der er anlagt af tredjeparter i forbindelse med din brug eller misbrug af vores tjenester, herunder men ikke begrænset til brud på disse vilkår, overtrædelse af en føderal, statslig eller lokal lov og krænkelse af andres immaterielle rettigheder , privatlivets fred, reklame eller andre rettigheder.

8. BEGRÆNSNING AF ANSVAR & GARANTI FRASKRIVELSE

Vi arbejder hårdt for at give den bedste oplevelse til enhver Bruger, men vi kan ikke garantere, at tingene altid vil fungere perfekt, eller at webstedet altid vil være tilgængeligt. Lærerforum fungerer derfor “som set” og “som tilgængeligt” uden nogen garanti.

Vores Tjenester. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores Tjenester altid er tilgængelige og fungerer korrekt, men der opstår forstyrrelser fra tid til anden, og vi kan ikke garantere at nogen eller alle funktioner altid vil fungere, eller at vores Tjenester vil være kontinuerligt tilgængelige.

Lærerforum arbejder konstant på at forbedre vores Tjenester for alle vores medlemmer og brugere. Vi kan til enhver tid opdatere eller ændre tilgængelig funktionalitet. Vi giver ingen garantier til Sælgere eller andre Medlemmer, der respekterer findbarheden eller søgbarheden af ​​noget Undervisningsmateriale, der tilbydes gennem vores Tjenester. Vi giver ingen garantier for, hvor meget en Sælger kan tjene, eller om det niveau, hvor en Sælger har tjent, sandsynligvis vil fortsætte ind i fremtiden.

DU ER ENIGE OM, AT TJENESTERNE ER LEVERET PÅ EN “SOM DEN ER” OG “SOM TILGÆNGELIG” BASIS. LÆRERFORUM (INKLUSIV DETS ARBEJDSTAGERE, BEHANDLERE, DIREKTØRER, AGENTER OG AFFILIATER) AFSKRIVER GARANTI AF HVER AN ART, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, MED HENSYN TIL DIN BRUG AF TJENESTERNE. VI GØR INGEN GARANTIER FOR ANVENDELSE AF TJENESTERNE, TJENESTEYDERNE FOR TJENESTEYDERNE PÅ EN SPECIAL TID ELLER FRA EN SPECIAL PLACERING, KORREKTIONEN AF NÆRDIGE FEJL ELLER FEJL, ANVENDELSE AF EVENTUELLE VIRUSER ELLER ANDRE SKADELIGE MATERIALER ELLER ANDRE GARANTIER.

DU ER ENIGE OM, AT LÆRERFORUM (INKLUDERT DETS MEDARBEJDERE, BEHANDLERE, DIREKTØRER, AGENTER OG AFFILIATER) IKKE ER ANSVARLIG OVERFOR DIG FOR DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE, SÆRLIGE, FØLGENDE ELLER DEMPONENTE SKADER, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL SKADER FOR TAB AF VINDER, VELVILJE, OMDØMME, BRUG, DATA ELLER ANDRE IMMATERIELLE TAB, RESULTAT FRA: (I) TILGANG TIL, ANVENDELSE ELLER UANVENDELSEN TIL AT TAGE ADGANG ELLER BRUGE TJENESTEN; (II) OMKOSTNINGEN FOR INDKØB AF VARER OG TJENESTEYDELSER, DER ER AFFATTET AF NOGEN VARER, DATA, OPLYSNINGER ELLER TJENESTER, DER KØBES ELLER ER HJÆLPET ELLER MODTAGNE MODTAGELSER ELLER TRANSAKTIONER, DER ER INDGIVET INDEN ELLER FRA TJENESTEN (III) UATORISERET TILGANG TIL ELLER ÆNDRING AF DIN TRANSMISSIONER ELLER DATA; (IV) ERKLÆRINGER ELLER BEGRÆNSNING AF ENHVER TREDJEPART OM TJENESTEN ELLER (V) ANDET ANVENDELSE I FORBINDELSE MED TJENESTEN.

Indhold. Ressourcer og Kommunikation på vores Tjenester uploades eller udstationeres af vores medlemmer. Lærerforum producerer ikke, godkender, poster eller uploader Undervisningsmateriale eller Kommunikation. Indholdet du ser på vores hjemmeside og eventuelle synspunkter, udtalelser eller påstande er de af de medlemmer, der har indsendt indholdet og ikke afspejler udtalelserne eller den officielle politik eller stilling hos Lærerforum. Lærerforum giver ingen garantier med hensyn til kvalitet, nøjagtighed, effektivitet, lovlighed, hensigtsmæssighed eller andre aspekter af ethvert indhold.

Interaktioner med andre medlemmer. Du kan muligvis have mulighed for at kommunikere, interagere eller på anden måde oprette forbindelse til andre medlemmer via vores Tjenester. Det er dit ansvar at tage forholdsregler, når du deler oplysninger om dig selv med et andet medlem eller nogen anden, og du frigiver Lærerforum fra ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af dine samspil med et andet medlem af vores service.

Tredjeparts indhold. Da du bruger vores tjenester, kan der være links, annoncer eller andre måder, du kan besøge andre websteder, der ikke ejes eller kontrolleres af Lærerforum. Når du åbner tredjepartswebsteder, gør du det på egen risiko. Lærerforum kan ikke og giver ingen garantier for andre hjemmesider eller tjenester.

9. Ændringer til disse vilkår

Vi kan foretage ændringer i disse vilkår fra tid til anden. Når ændringerne, vi forestår, påvirker dig, vil vi forsøge at gøre dig opmærksomhed på ændringerne, før de træder i kraft, så du kan vælge at fortsætte eller ej med at bruge vores Tjenester. For at meddele dig vil vi sende dig en besked på den mail-adresse, som vi har modtaget i forbindelse med din Profil eller bruge andre kommunikationsveje for at nå dig.

Dette inkluderer også eventuelle ændringer til vores Cookie & Privatlivspolitik

Meddelelsen vil også fortælle, hvornår ændringer vil træde i kraft. Hvis du fortsætter med at bruge vores Tjenester, efter ændringen er trådt i kraft, vil det være en accept af ændringerne.

10. ANDRE VILKÅR

I denne sektion finder du yderligere regler for at bruge Lærerforum – herunder, hvad der sker, hvis der opstår uenighed mellem dig og Lærerforum.

A. INGEN FRAFALDELSE

Enhver mangel fra Lærerforum til at håndhæve enhver ret eller bestemmelse af disse Vilkår udgør ikke et frafald af denne ret eller bestemmelse og vil ikke begrænse vores ret til at handle eller håndhæve disse Vilkår mod senere eller lignende overtrædelser.

B. VILKÅRERNES GENSIDIGE INDFLYDELSE

Hvis nogen del af disse vilkår betragtes som ugyldige, uhåndhævelige eller ulovlige, er den del, der ikke kan håndhæves, adskilt fra vilkårene og har ingen indflydelse på håndhævelsen af ​​resten af ​​disse vilkår.

11. OVERLEVELSE AF VILKÅR

Nogle dele af denne aftale forbliver i kraft, selvom du beslutter dig for at stoppe med at bruge Lærerforum, eller hvis Lærerforum lukker din konto.

Følgende bestemmelser overlever, hvis du ophører med at bruge vores Services, eller din Konto er lukket af dig eller af Lærerforum af en eller anden grund:

Besøgende. Hvis du fortsætter med at tilgå vores tjenester som besøgende, gælder alle Vilkår, der gælder for Besøgende, stadig for dig.

Intellektuelle Ejendomsrettigheder. Du skal stadig respektere vores immaterielle rettigheder som beskrevet i afsnit 4.A, og hvis du har indsendt indhold, er du bundet af afsnit 4.B.

Regler for notering af ressourcer. Hvis du har solgt Undervisningsmateriale, gælder vores regler, der kræver fortsat adgang til dine Undervisningsmaterialer til Medlemmer, der tidligere har købt eller downloadet dem, stadig gældende. Dette betyder, at hvis du er vært for et Undervisningsmateriale gennem en tredjepart, skal adgang via denne tredjeparts vært opretholdes.

Regler for køb og download af ressourcer. Når din Konto er lukket, skal du følge licensreglerne for, hvordan du kan bruge Undervisningsmateriale, du har købt eller downloadet, og hvem du kan dele dem med, vores Refunderingsspolitik og vores politik for betalingstvister.

Fortrolighedspolitik. Afsnit 6 i disse vilkår og vilkårene i vores privatlivspolitik gælder fortsat, herunder data, vi indsamler fra Besøgende, hvis du fortsætter med at besøge vores websted, hvordan vi behandler og bruger dine Kontooplysninger, efter at din Konto er lukket, og hvordan du kan rapportere Indhold, som du mener overtræder dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger.

Indtjening og udbetalinger. Eventuelle endelige udbetalinger på grund af dig er underlagt disse vilkår og betales i overensstemmelse med afsnit 5.

Tvister med Lærerforum. Eventuelle retlige handlinger, der måtte opstå mellem dig og Lærerforum i forbindelse med din brug af Lærerforum, er underlagt bestemmelserne i afsnit 10.A i disse vilkår.

Garantibeskyttelse, ansvarsbegrænsning og erstatning (afsnit 7 og afsnit 8). Lærerforums garantibeskyttelsesret forbliver i kraft, du kan ikke holde Lærerforum ​​ansvarlig for tab eller skader på grund af din brug af Lærerforum, og du skal stadig forsvare Lærerforum ​​mod retssager som følge af din brug af Tjenesten.

12. HVORDAN KOMMER DU I KONTAKT MED OS?

Du kan skrive en mail til os på info@lærerforum.com.