Apps, der sætter gang i læringen hos de mindste

Mange gange har vi brug for indhold i undervisningen, som eleverne til en vis grad selv kan styre, og derfor er app´s et godt redskab. I denne tid kan der også være brug for, at forældrene selv kan sætte børnene i gang, og hvor de kan træne forskellige færdigheder.

Der udvises stor opfindsomhed for at fascinere og tiltrække eleverne , og denne gang anbefaler vi især et par apps, der sætter læringen i gang via dyreriget. Et sikkert hit hos børnene.

Rytmeinsekterne

Et nyt digitalt og undervisningsmateriale, ”Rytmeinsekterne”, er en helt ny og kreativ platform, hvor eleverne i de yngste klasser, får et musikalsk værktøj i børneperspektiv til at lære om insekter på. 

Rytmeinsekterne består af fem animationsfilm med musik og sang bygget ind i et kreativt interaktivt og tværfagligt undervisningsmateriale. Rytmeinsekterne består af et bibliotek med karakterer og rytmisk animerede insekter, baggrunde og rekvisitter, så eleven selv, i en mixerpult, kan skabe sit eget univers, koreografi, og derigennem producere og illustrere en musikalsk insektfortælling til en musikvideo.

Download til iOS
Download til Android

Rytmeinsekterne

Læs med dyrene

Henning Hamster, Karlo Kat og Rikke Rotte sætter gang i læsningen med fine opgaver til. Klik ind på de forskellige apps og giv ungerne en herlig oplevelse med dyrene som læsemakkere.

Se flere apps på Madam Bachs Forlags hjemmeside

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *